VELTEKs sekretariat søger en teknisk stærk sektionschef

0

Er ventilationsbranchen din hjemmebane, og vil du være med til at påvirke spillereglerne? – så er denne stilling, hvor du både får brug for din tekniske viden og dine evner ved forhandlingsbordet, noget for dig?

Stillingen:
For brancheforeningen VELTEK, søger vi en teknisk stærk sektionschef, som får til opgave at stå i spidsen for sektionerne ’VELTEK Ventilation’ og ’VELTEK Digital’.

Din opgave som ansvarlig for den faglige sektion ’VELTEK Ventilation’ er at varetage medlemmernes interesser over for de tekniske myndigheder og på standardiseringsområdet. Du skal f.eks. samarbejde med Trafik-, Bygge-, og Boligstyrelsen omkring CPR (Byggevareforordningen) og bygningsregulativet (BR), ligesom du tilsvarende skal repræsentere ’VELTEK Ventilation’ i Dansk Standard og Eurovent.

Som ansvarlig for den tværfaglige sektion ’VELTEK Digital’ skal du videreudvikle den danske platform for ETIM (stamdata for produkter), herunder den danske oversættelse af produktnavne. Du skal hjælpe medlemmerne med at forstå og implementere brugen af ETIM-data i deres virksomheder.

Du skal for begge sektioner servicere medlemmerne og sekretariatsbetjene bestyrelserne i samarbejde med dine kollegaer i sekretariatet. I samarbejde med vores kommunikationskonsulent og direktør skal du desuden være med til at profilere ’VELTEK Ventilation’ og ’VELTEK Digital’ i fagpressen, på de sociale medier og i den politiske verden.

VELTEK´s sekretariatet består af seks personer, hvor samarbejde og et smil på læben er vigtige elementer i hverdagen. Du vil referere til direktøren.

Vores forventninger til dig er, at:

  • du har en positiv tilgang til livet og er en udpræget holdspiller.
  • du er en typisk ”selvstarter” og ”afslutter”, der arbejder for at gøre en forskel.
  • du behersker dansk (flydende) og engelsk (business/teknisk niveau) – både på skrift og i tale.
  • du er uddannet ingeniør – f.eks. bygnings- eller maskiningeniør med betydelig erfaring indenfor ventilation, vand og varme (du har måske erfaring fra entreprenørbranchen eller som rådgivende ingeniør)
  • du har stærke IT-kompetencer – Office 365 og databaser (opbygning og struktur)
  • du er mobil og kan mødes med VELTEK´s medlemmer og samarbejdspartnere overalt i landet.

Det vil være en fordel, hvis du har indgående kendskab til BR, DS428 og DS447. Det samme gælder, hvis du har kendskab til arbejdsgangene hos producenter og grossister, herunder formidling af produktinformation.

Der er tale om en stilling med et meget bredt og forskelligt kontaktnetværk på tværs af hele branchen, både ift vores medlemmer, men i høj grad også ift politiske spillere, så dine menneskelige egenskaber, samarbejdsevner, og ikke mindst forhandlingsevner, vil være afgørende for din succes i stillingen. Du skal derfor have særdeles gode kommunikative kompetencer, samtidig med at du er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

Om VELTEK:
VELTEK er Danmarks største tekniske brancheforening for producenter og leverandører af komponenter til el-, VVS- og Ventilationsbranchen – vores medlemmer omsætter samlet for +27 mia. kr. i Danmark.

VELTEK består, udover hovedforeningen, af 3 faglige sektioner og 2 tværfaglige sektioner, med hver deres bestyrelse. Vi varetager medlemmernes interesser overfor myndighederne og den politiske omverden for at sikre gode tekniske rammebetingelser for vores medlemmer, så de kan drive virksomhed i Danmark. Endvidere arbejder vi for at understøtte en seriøs branche med høj produktsikkerhed. Vi udarbejder branchestatistikker og arrangerer fagmesserne El & Teknik og VVS.

VELTEK er dansk repræsentant i ETIM International og MSSI-Electrical. VELTEK er i år fusioneret med brancheforeningen Dansk Ventilation (nu VELTEK Ventilation), som også er flyttet ind i vores nye lokaler i Herlev.

Læs mere på www.veltek.dk

Ansøgning:
Hvis du er interesseret i ovenstående, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier på tlf. 20 21 89 09.

Comments are closed.