VVS’17 scorede hattrick

0

Forventningerne var høje forud for åbningen, da vi allerede før årsskiftet kunne melde udsolgt til udstillerne.

Onsdag morgen stod udstillerne klar, godt forberedt til at møde gæsterne, men det var nok de færreste udstillere, der var klar over, hvor travlt de ville få på standene de kommende dage. Allerede på dag ét satte VVS’17 besøgsrekord for dagen, og det samme gentog sig på dag to og dag tre – altså et vaskeægte hattrick.

Det samlede besøgstal for VVS’17 landede på 9.373, som er 1.051 flere gæster end den gamle rekord fra 2015 og svarende til en stigning på hele 13%.

Det var derfor trætte men også glade udstillere, som fredag eftermiddag lukkede deres stande ned.
Ikke nok med det imponerende besøgstal, så gav udstillerne generelt også udtryk for, at det var de ”rigtige” gæster (læs: potentielle kunder), der besøgte messen i år. Flere udstillere berettede, at mange af gæsterne var godt forberedte og vidste, hvad de gerne ville høre om – og interessen for nyhederne var stor.

Fra Odense Congres Center og VELTEKs side skal lyde en stor tak til udstillerne for at skabe en utrolig flot ramme for messen, og en lige så stor tak til gæsterne, der ligeledes bidrog til en messe, som allerede er gået over i historien.

Vi håber, at se jer alle til VVS’19!