Åbent call for boligbyggeri med lavt klimaaftryk | Hjælp branchen med at sætte en ny kurs

0

Realdania og VILLUM FONDEN er gået sammen i en ny indsats, som skal skubbe det danske boligbyggeri i en grønnere retning. Man efterspørger i den sammenhæng bidrag fra en bred skare af aktører både inden og uden for byggeriet. Indsatsen hedder Boligbyggeri fra 4 til 1 planet.

Bidrag kan indsendes frem til 20. juni 2022.

Indsatsen indeholder 2 åbne calls:

  1. Next Generation Architecture opfordres fremtidens arkitekter, forskere, ingeniører og andre, der tænker radikalt nyt, til at komme med bud på visionære helhedsgreb for boligbyggeri. De altafgørende designkriterier er et radikalt lavere klimaaftryk og overkommelige priser.
  2. Sustainable Solutions efterspørger man opfinderes-, producerenters- og udførendes bedste bud på nye materialer, produkter og metoder, der kan reducere bygningers klimaaftryk markant.

Man kan indsende pitch på dansk eller engelsk frem til den 20. juni. De bedste forslag får adgang til faglig rådgivning, netværk og økonomisk støtte til at konkretisere og realisere løsningen.

Læs mere om de to åbne calls

Online infomøde
Der afholdes et online infomøde på engelsk, som går i dybden med hver sit call og svarer på spørgsmål fra deltagerne:

Den 10. juni 2022, kl. 13:00-14:00 – Tilmelding til infomøde her

Har du spørgsmål til indsatsen, er du velkommen til at kontakte projektlederne fra Smith Innovation: 4til1planet@smithinnovation.dk