AVA melder sig ind i CEIR

0

Efter 5 måneders gratis prøvemedlemskab har bestyrelsen i Sektionen for Armatur, Vand & Afløb besluttet at melde sig fuldbyrdet ind i CEIR – den europæiske paraplyorganisation for brancheforeninger og leverandører inden for vvs-området.

Under de fem måneders prøvemedlemskab er flere essentielle, europæiske markedsinformationer fra CEIR kommet VELTEK i hænde. Informationer, som VELTEK enten har videregivet direkte til AVA-medlemmer eller på veltek.dk under AVA-Sektionen.

Dette har understøttet AVA bestyrelsens antagelse i, at et fuldbyrdet medlemskab af CEIR giver øget værdi for AVAs medlemmer, og derfor blev VELTEK den 23. juni meldt ind på CEIRs årlige generalforsamling.

– Mere og mere lovgivning kører direkte i EU-regi, og et medlemskab af CEIR bringer derfor VELTEK og AVAs medlemmer tættere på processerne i EU, ligesom sekretariatet i VELTEK fortsat kan dele den vigtige information, som vi løbende modtager, siger Per Rømer Kofod, Adm. Direktør i VELTEK.

– Som medlem af CEIR er CEIR nu blevet AVAs forlængede arm i EU, da vi kan give input til CEIR om vores holdninger til konkrete emner. Dertil arbejder AVA ligesom CEIR allerede med europæisk harmonisering på en lang række områder, og derfor giver medlemskabet rigtig god mening.

Per Rømer Kofod er pr. 23. juni indtrådt ind i CEIRs bestyrelse.

Ligesom CEIR er Den Eltekniske Sektion i VELTEK tilsvarende medlem af EUEW (The European Union of Electrical Wholesalers), ligesom VELTEK Ventilation er medlem af Eurovent (Europe’s Industry Association for Indoor Climate – HVAC).

Læs mere om CEIR her