Eurovent-topmødet 2020 udsættes

0

På grund af det igangværende COVID-19-udbrud har arrangørerne af EUROVENT SUMMIT annonceret en udsættelse af den kommende udgave til 2021. Oprindeligt var det planlagt til september 2020, men i stedet finder det sted den 12. til 15. oktober 2021 i Antalya, Tyrkiet.

Coronavirusudbruddet har resulteret i en udsættelse af mange begivenheder rundt om i verden. Efter evaluering af den fortsatte usikkerhed omkring pandemien og i samråd med HVACR-branchen har arrangørerne af begivenhederne besluttet, at EUROVENT SUMMIT vil blive udsat til 2021.

Hr. Naci Sahin, præsident for Eurovent Association, udtaler:

– Selvom dette ikke var en let beslutning at tage, er deltagernes sundhed og sikkerhed vores vigtigste prioritet. Vi agter at være vært for EUROVENT SUMMIT på et senere tidspunkt, hvor folkesundhedssituationen vil være mere sikker for alle involverede parter. Vi vil samarbejde med vores partnere for at færdiggøre detaljerne og vil dele mere informationen inden for kort tid.

EUROVENT SUMMIT er Europas største samling for HVAC-branchen, der forener 500+ centrale beslutningstagere fra EMEA-regionen mfl.

Læs hele pressemeddelesen her