Importørsektionen bliver til Markedsanalyse

0

Importørsektionen har skiftet navn og inviterer AVA Sektionen med i statistikarbejdet

Bestyrelsen i Importørsektionen stillede sig sidste år spørgsmålet, om importørernes oprindelige rolle har ændret sig i en sådan grad, at det var tid til at justere på sektionens fokusområder. Svaret var ja.

Der er i dag kun få importører i den klassiske forstand tilbage, fordi de store producenter har oprettet egne salgskontorer i Danmark. Langt de fleste forbinder i stedet produktstatistik med Importørsektionen.

Bestyrelsen lagde ved sektionens ordinære generalforsamling den 27. maj 2016 derfor op til et navneskift, som blev enstemmigt godkendt, og dermed blev det et farvel til Importørsektionen, som frem over lyder navnet Markedsanalyse.

Der blev samtidig åbnet op for, at flere VELTEK-medlemmer kan drage nytte af sektionen. I første omgang inviteres AVA Sektionens medlemmer inden for, således at markedsstatistisk frem over også vil omfatte vvs-branchen.

VELTEK Markedsanalyse tilbyder detaljerede kvartalsvise markedsanalyser, baseret på indberetninger af salgstal på produktniveau fra leverandørerne.