Ny ejerkreds og direktør for TONI A/S

0

TONI Armatur ApS har solgt alle aktiviteter og rettigheder til TONI A/S. Med det følger både en ny direktør og ny bestyrelse for selskabet, der kan dateres helt tilbage til 1918.

Tidligere direktør for TONI Armaturer ApS., Flemming R. Nielsen, som var anden generations ejer af virksomheden, har valgt at lade nye kræfter bygge selskabets aktiviteter videre. Derfor har TONI Armatur ApS. pr. 16 September 2019 solgt alle aktiviteter og rettigheder til TONI A/S. Selskabet er ejet af Karoline Spodsberg, Henrik Fjordbak, Peter Hansen og Jacob Houlind, som udgør selskabets nye bestyrelse.

Den nye ejerkreds har allerede indgået en aftale med en ny direktør for selskabet, som forventes at begynde senest d. 6. januar 2020. Hvem den nye direktør er bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

TONI kan dateres tilbage til 1918 og familien Nielsen har ejet selskabet siden 1974. Selskabet vil fortsat være bosiddende på Valhøjs Allé 165 i Rødovre, hvor også fabrikken ligger. Samtidig med ejerskiftet har TONI A/S valgt at genføde det gamle TONI-logo, som blev lanceret for 70 år siden.

På vegne af VELTEKs administrerende direktør, Per Rømer Kofod, skal der lyde en stor tak for et godt samarbejde gennem årene til Flemming R. Nielsen og TONI Armaturer.

Læs mere på toni.dk