Medlemsmøde om VELTEKs nye struktur

0

VELTEK indkalder til medlemsmøde den 25. september på VELTEKs kontor i Herlev og den 2. oktober i Messecenter Herning i forbindelse med HI-messen. Her kan medlemmer blandt andet blive gjort klogere på betydningen og fordelene ved den nye struktur i VELTEK, og hvad den konkret giver af muligheder for det enkelte medlem.

VELTEK har på generalforsamlingen den 21. juni vedtaget en ny organisations- og kontingentstruktur i foreningen. Den nye struktur har blandt andet muliggjort, at alle medlemmer i VELTEK nu via sit medlemskab har adgang til ETIM Danmark samarbejdet, mens der er blevet åbnet op for online branchestatistik i hver af VELTEKs fire fagsektioner.

VELTEK indkalder derfor til medlemsmøde i Herlev den 25. september hos VELTEK og i Messecenter Herning den 2. oktober i forbindelse med HI-messen om de nye fordele i VELTEK-medlemskabet.

Nærmere program og tidspunkt følger snarest.

Ny struktur og andre relevante emner på dagsordenen

Både adgangen til ETIM Danmark og branchestatistik i VELTEK har tidligere været forbeholdt betalende medlemmer af de tidligere sektioner; VELTEK Digital og Markedsanalyse, og derfor ønsker sekretariatet i VELTEK at informere alle medlemmer om de nye muligheder og værdi, som både ETIM og branchestatistik giver, på medlemsmødet.

Foruden informationer om medlemmernes muligheder ved den nye struktur, vil andre brancherelevante emner blive taget op ved indlæg af specialister inden for det gældende område.

Sekretariatet i VELTEK tager meget gerne imod bud på emner, som skal tages op på møderne.

Kontakt sekretariatet her