VELTEK afholder medlemsmøder

0

VELTEK inviterer til medlemsmøde den 25. september på VELTEKs kontor i Herlev og den 2. oktober i Messecenter Herning i forbindelse med HI-messen. Her kan medlemmer blandt andet blive gjort klogere på den nye ferielov, Mommarks elevuddannelse, om at få succes med digitalisering  samt en orientering om VELTEKs nye struktur, og hvad den betyder for vores medlemmer.

VELTEK har på generalforsamlingen den 21. juni vedtaget en ny organisations- og kontingentstruktur i foreningen. Den nye struktur har blandt andet muliggjort, at alle medlemmer i VELTEK nu via sit medlemskab har adgang til ETIM Danmark samarbejdet, mens der er blevet åbnet op for online branchestatistik i hver af VELTEKs fire fagsektioner.

VELTEK indkalder derfor til medlemsmøde i Herlev den 25. september hos VELTEK og i Messecenter Herning den 2. oktober i forbindelse med HI-messen om de nye fordele i VELTEK-medlemskabet.

Ferielov, elevuddannelse og digitalisering ligeledes på dagsordenen.  

Foruden informationer om medlemmernes muligheder ved den nye struktur, vil der på dagen være indlæg om den nye ferielov ved advokat Lisa Webster, der sætter fokus ændringen fra forskudt ferie til såkaldt samtidighedsferie samt den overgangsoverordning, hvor ferie optjent i perioden 1. september 2019 til 31. august 2020 bliver ”frosset inde”.

Direktør, Bente E. Jensen, og vicedirektør, Helle Guldhammer Kristensen, fra Mommark Handelskostskole følger op og fortæller om deres uddannelsesinstitution. Mommark Handelskostskole er en landsdækkende hovedforløbsskole. Det vil sige, at virksomheder fra hele Danmark sender deres handels-, kontor og detailelever på skoleophold i Mommark, som led i deres elevuddannelse.

Inden Per Rømer Kofod, adm. direktør i VELTEK går på, vil Flemming Rex Selmer, Senior Client Executive, og Allan Lynggaard Petersen, Sales & Industry Manager, hos NORRIQ holde et spændende indlæg om de seneste digitaliserings trends og en række bud på, hvordan I som virksomhed øger det digitale beredskab og med mindre tiltag får vendt en digitaliseringstrussel til en digitaliseringsgevinst.

Tilmelding: Hurtigst muligt og senest dagen før medlemsmødet til Vibeke Olufsen vo@veltek.dk

Datoer:

  • Onsdag den 25. september 2019 kl. 12.30 – 16.00 hos VELTEK, Smedeholm 13A, 1. tv, 2730 Herlev
  • Onsdag den 2. oktober kl. 12.30 – 16.00 i Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning, Sydsalen, Indgang Vest, 1. sal.

Hele program for dagene kan hentes her

Vel mødt!