Smarte Bygninger Tænker På Klimaet

0

VELTEK og TEKNIQ Arbejdsgiverne er gået i luften med en kampagne, der sætter de tekniske installationers grønne potentialer på klimapolitikernes dagsorden.

VELTEK og TEKNIQ Arbejdsgiverne gik i forbindelse med Folketingets åbning i luften med kampagnen, Smarte Bygninger Tænker På Klimaet, der har til formål at få de tekniske installationers store grønne potentialer på Folketingspolitikernes dagsorden. Vi arbejder sammen for, at der skal konkrete reduktionsmål for bygninger med i næste klimaaftale.

For vi kommer ikke udenom, at 40 pct. af danskernes energiforbrug og 20 pct. af CO2-udledningen kommer fra bygninger. Det skal nedbringes, og det gøres mest effektivt og billigst med smarte og tekniske installationer. Alene intelligent styring og energirenovering af bygninger kan spare 1,25 mio. ton CO2 om året.

Kampagnen er igangsat efter et initiativ i en arbejdsgruppe nedsat af Leverandørudvalget i Den Eltekniske Sektion.

Kampagne deles ud vidt og bredt

Vi har delt vores kampagne ud til alle medlemmer af Klima-, energi- og forsyningsudvalget samt alle medlemmer af Boligudvalget, inkl. de to ministre. Samtidig deler VELTEK og TEKNIQ Arbejdsgiverne også en række postkort og stickers ud til hele branchen for at synliggøre kampagnen mest muligt.

Kampagnen foregår selvfølgelig også på sociale medier. Her udsendes der løbende tre videoer i oktober-måned, der hver især tager fat på et område, hvor de tekniske installationer og behovstyret bygningsdrift kan levere markante grønne fremskridt og CO2-besparelser for pengene.

Første video kan ses her

Anden video kan ses her

Tredje video kan ses her

Gå gerne ind og del dem!

Vi tænker på klimaet – og det skal vores bygninger også!