Stærkt felt til Automatik 2016

0

173 udstillere var parat med nyheder og fremtidens løsninger til Automatik 2016, der løb af stablen fra 13.-15. september.

Foruden de nyeste trends og teknologier inden for industriel automatisering, procesautomatisering, hydraulik og pneumatik, robotteknologi samt transmissionsteknologi havde publikum rig mulighed for at deltage i en række konferencer og blive klogere på emner inden for den omfattende digitalisering af industrien.

– Omkring 90-95 procent af branchen er repræsenteret på Automatik-messen, og det er vi som brancheforening naturligvis stolte af. Der er en høj andel af gengangere hos udstillerne, og det ser vi som et godt tegn på, at vi har fat i noget af det rigtige. Det gode ved Automatik er jo netop, at det er en ekstremt fokuseret messe, og det giver høj kvalitet for både udstillere og besøgende, siger Jørgen Stenberg, medlem af styregruppen og repræsentant for brancheforeningen VELTEK, der er medarrangør af messen, samt administrerende direktør for teknik-leverandøren H.F. Følsgaard.

3458 besøgende fyldte under de tre messedage godt op i Brøndby Hallen, hvor Automatik 2016 blev afholdt, og VELTEKs Digital-sektion samt kreditorservice, der repræsenterede VELTEK til messen for første gang, havde travlt med at tale med eksisterende og forhåbentligt fremtidige medlemmer, der var at finde blandt medudstillerne.

Automatik 2016 blev afholdt for syvende gang.