VELTEK Digital afholder medlemsmøde i Herlev 13. maj

0

Mødet afholdes den 13. maj 2019 hos VELTEK, hvor man blandt andre kan møde Marc Habets fra ETIM International og blive opdateret omkring ETIM Internationals aktiviteter, nye initiativer – og hvad der er i gang vedrørende BIM indenfor ETIM.

VELTEK Digital vil gerne invitere alle Digital-medlemmer til medlemsmøde. Mødet bliver afholdt mandag den 13. maj 2019 hos VELTEK i Herlev kl. 12:30 – 16:00.

Dagens endelige dagsorden er pt. under udarbejdelse, men allerede nu er det fastlagt, at Marc Habets fra ETIM International melder sin ankomst. Vi er også glade for at kunne fortælle, at Solar har tilbudt at give et indlæg om BIM.

Marc vil på dagen blandt andet give medlemmerne et overblik over ETIM Internationals organisering, status på ETIM, og hvor ETIM bevæger sig hen i de kommende år.

Derudover er det planen, at de fremmødte kan få en gennemgang af de tiltag, der er i gang omkring BIM og ETIM, som udvikler sig meget i denne tid, blandt andet indenfor ETIM MC (ETIM Modelling Class), der indeholder de ekstra data, som er nødvendige for at generere et BIM objekt for en produktklasse.

Men ETIM arbejder også med buildingSMART og bsDD for at skabe et interface udadtil. Allan Rasmussen, BIM Project manager hos Solar, giver et indlæg på dagen.

Mødet starter kl. 12:30, hvor der vil være mulighed for at få en sandwich.

Mødet er gratis at deltage i og  forbeholdt medlemmer af VELTEK Digital.

Vi håber, at så mange medlemmer som muligt vil sætte kryds i kalenderen.

Mødet afholdes på engelsk.

Du kan allerede nu tilmelde dig hos sekretær Vibeke Olufsen, husk at fortælle, om du skal have en sandwich. Der kan maksimalt være 40 deltagere til arrangementet.

Kontakt Lennart Østergaard for mere info.