VELTEK flytter

0

Sekretariatet flytter til Herlev pr. 1. april 2017.

VELTEK har i dag til huse på Frederiksberg tæt på Københavns centrum.
Den statslige proces med udflytning af de styrelser, som VELTEK primært samarbejder med, kombineret med VELTEKs strategiplaner gør, at den nuværende adresse og størrelse af lejemålet ikke længere er hensigtsmæssigt for foreningen.

VELTEK flytter derfor pr. 1. april sekretariatet til adressen Smedeholm 13A, 1. tv, 2730 Herlev. Flytningen betyder, at vi kan overflytte økonomiske midler fra husleje til foreningens aktiviteter.

Det nye lejemål er større end det gamle, har en god og fleksibel indretning og indeholder egne mødefaciliteter. Vi kan således afholde bestyrelsesmøder og medlemsmøder med op til 35 deltagere. Der er elevator i bygningen.

Adressen i Herlev har gode tilkørselsmuligheder og kan nås inden for fem minutters kørsel fra Ringmotorvejen (O4), Hillerødmotorvejen og Helsingørmotorvejen. Der er gratis parkering på adressen.  S-toget stopper ved Herlev Station og Skovlunde Station, hvorfra man kan tage en taxi.

Som noget nyt vil vi kunne tilbyde vores medlemmer at holde møder hos VELTEK. Mere information følger.

I forbindelsen med flytningen, der kommer til at foregå torsdag den 30. marts og fredag den 31. marts, lukkes vores telefonlinje.
Der vil på www.veltek.dk blive lagt informationer op om, hvordan du får fat på os i flytteperioden.