Automatik 2018 samlede hele automations- og robotbranchen i Brøndby Hallen

0

VELTEK deltog som udstiller på Automatik 2018, der fyldte hele Brøndby Hallen med 183 udstillere og 3.625 besøgende gæster.

Automatik 2018 sluttede torsdag den 13. september efter tre dage fyldt med nyheder, viden og inspiration. På messen kunne de besøgende både opleve industrirobotter, innovative teknologier og automationsløsninger samt et væld af spændende konferencer. Messen bød på hele 183 udstillere og tiltrak 3.625 besøgende til Brøndby Hallen.

VELTEK med fokus på branchestatistik

Automatik arrangeres af MCH i samarbejde med en komité bestående af repræsentanter fra en række brancheforeninger, herunder VELTEK, og VELTEK deltog derfor på messen som udstiller i kraft af sin rolle som medarrangør.

VELTEK benyttede lejligheden til at netværke og pleje relationer til nuværende og potentielle medlemmer, mens besøgende på VELTEKs stand kunne opleve en præsentation af VELTEKs nye statistikprogram i Markedsanalyse.

Til stor glæde kunne VELTEK konstatere en stor interesse for statistikprogrammet, som bekræfter VELTEKs oplevelse af, at der på tværs af brancher generelt eksisterer et stort ønske om markedsdata, og at funktionaliteten i VELTEKs program langt overgår de løsninger, som eksisterer på markedet.

Derfor har VELTEK allerede startet en proces, således at statistikprogrammet snart også udvides til at kunne omfatte egne fagområder inden for VVS, varme og ventilation, mens målet også er at kunne tilbyde statistik for eksterne foreninger.

På VELTEKs stand kunne de interesserede blandt andet opleve VELTEKs statistikprogram.

Vidensdeling i centrum på messens konferencer

Foruden den store udstillingsdel bød Automatik 2018 også på et væld af konferencer. Med emner som digital ledelse, industri 4.0, maskinsikkerhed og robotter i produktionen kunne både besøgende og udstillere suge til sig af ny viden fra branchens mange eksperter.

Automatik 2018 blev besøgt af 3.625 personer, og kunne dermed glæde sig over en besøgsfremgang sammenlignet med 3.399 besøgende i 2016. Næste Automatik-messe afholdes 8.-10. september 2020.

Nedenfor kan ses og downloades flere billeder fra messen: