Få økonomisk støtte og rådgivning til at realisere salget af dine bæredygtige produkter

0

Realdanias ’Innovation til marked’ har åbnet op for ansøgninger, der skal bringe nye bæredygtige produkter på markedet. Der er afsat 20 mio. kr. til initiativet, og næste ansøgningsfrist er 1. september 2018.

Innovation til marked yder en kombination af økonomisk støtte samt teknisk og kommerciel rådgivning. Formålet er at reducere kundens omkostninger og risici ved at bruge de nye produkter, for dermed at modne markedet for innovative produkter til byggeriet og fremme et sundt, effektivt og bæredygtigt byggeri. Initiativet er sat i verden for at afhjælpe den udfordring, at alt for mange nye bæredygtige produkter til byggeriet ikke lykkes med at gå fra idé til marked.

Innovation til marked er et initiativ under Realdanias innovationskampagne målrettet byggeriets virksomheder. Innovation til marked løber fra medio 2018 til medio 2020.

Der er afsat 20 mio. kr. til initiativet, og der er tre årlige ansøgningsfrister – den aktuelle er 1. september 2018. Hvis tidsfristen er for kort, så tænk frem mod næste ansøgningsfrist.

Læs mere om initiativet her