Nyt formandskab i VELTEK

0

VELTEKs hovedbestyrelse har efter bestyrelsesmødet den 29. juni konstitueret sig på ny, og VELTEK kan derfor byde et stort velkommen til en ny næstformand og en ny kommende formand.

Den 4. maj 2018 offentliggjorde VELTEKs formand, Claus Witt, adm. direktør i Grundfos DK, at han havde besluttet at stoppe i Grundfos efter 37 år. Denne melding blev gengivet af Claus Witt på VELTEKs generalforsamling den 31. maj:

– Efter 37 år i Grundfos og efter at have været formand for VELTEK i flere omgange, føler jeg, at det er det rigtige tidspunkt for mig at træde tilbage og lade friske og nye kræfter overtage. VELTEK står i dag stærkere end nogensinde før og har opnået en unik position som brancheforening i Danmark. Jeg vil gerne takke medlemmerne, bestyrelsen og VELTEK-sekretariatet for et rigtig godt og konstruktivt samarbejde. Jeg glæder mig til at følge VELTEKs udvikling fremover fra sidelinjen.

Hovedbestyrelsen har nu efter bestyrelsesmødet den 29. juni konstitueret sig og har valgt, at Allan Andreasen, Forretningsdirektør for Electrification Products i ABB A/S, overtager formandsposten i VELTEK fra september efter Claus Witt, der fortsætter som formand indtil sin fratrædelse i Grundfos.

Konstitueringen betød også et skifte på næstformandsposten, og Per Storm Kronil, Market Director – Roth Danmark A/S, er allerede indtrådt som næstformand for VELTEK.

Se oversigt over VELTEKs bestyrelse her