Unikt tilbud til varmepumpeleverandører til EL & TEKNIK 2020

0

Messearrangørerne bag EL & TEKNIK, der finder sted den 12. til 14. maj, ønsker at udbrede kendskabet til varmepumper i el-branchen og giver derfor varmepumpeproducenter og -leverandører en unik mulighed for at vise deres produkter og virksomhed frem.

Individuelle varmepumper spiller en helt central rolle i fremtidens CO2-neutrale boligopvarmning. Energieffektive varmepumper er velegnede til energirenovering af bygninger og nybyggeri, ligesom de er velegnede i forskellige hybridvarmeløsninger sammen med en anden varmekilde.

EL & TEKNIK ønsker at sætte fokus på varmepumpens mange potentialer og udbedre kendskabet til varmepumpen i el-branchen, og netop derfor tilbydes producenter- og leverandører af varmepumper nu at kunne udstille deres produkter på en stor fælles temastand under EL & TEKNIK 2020. Det er første gang i messens lange historie, at flere virksomheder tilbydes at udstille på samme stand.

Messearrangørerne har allerede modtaget 5 forhåndsreserveringer på fællesstanden, der vil have en størrelse på 60-100 kvm (afhængig af endeligt antal udstillende virksomheder) med en attraktiv placering lige ved indgangen for Jyske Bank Arena, hvor 40-45 procent af de besøgende kommer ind. Det forventes at udstillerne får ca. 9-12 kvm hver.

Derudover tilbydes de udstillende virksomheder en rabat* på 15 % på den normale standleje/kvadratmeterpris, mens arrangørerne dækker omkostningerne til tilmeldingsgebyret.

EL & TEKNIK sætter yderligere fokus på varmepumpernes potentiale ved at have varmepumper som centralt tema i faglige indlæg på store messens scene ”Fagligt Forum”, også placeret i Jyske Bank Arena – med fri adgang for gæsterne.

Hvis din varmepumpevirksomhed har interesse i at udstille på den store temastand, kontakt Dansk Energi eller VELTEK

*) Kan ikke kombineres med andre rabatordninger.