Varmesektionens navn er vedtaget

0

På gårsdagens bestyrelsesmøde blev varmesektionens endelige navn besluttet og bestyrelsen blev konstitueret.

Den 9. januar kunne VELTEK efter kun et halvt års intensivt arbejde glæde sig over, at det store ønske om en varmesektion i VELTEK-regi var en realitet.

Resultatet af den stiftende generalforsamling blev en bredt funderet varmesektion med fokus på de enkelte varmeteknologiers styrke og synergierne herimellem, som perfekt matcher VELTEKs DNA og ønske om at dække tekniske installationer i byggeriet fra væg til væg.

Godt en måned efter, den 8. februar, faldt de sidste brikker så på plads. Varmesektionens navn blev endeligt besluttet til at være ’VELTEK Varme’, som den seneste måned har været sektionens kaldenavn.

Bestyrelsen er på plads

Foruden vedtagelsen af sektionens navn blev bestyrelsen også konstitueret. Peter Skjødt, Adm. direktør hos Milton Megatherm A/S, indtræder som formand i bestyrelsen, mens Stig Engel Hansen, Salgschef hos HS Tarm A/S, indtræder som næstformand. Peter Skjødt sidder også i VELTEKs hovedbestyrelse og har gjort det i en længere periode.

Den øvrige bestyrelse i VELTEK Varme udgøres af Lars Leer, Adm. direktør hos Kierulff og Simon Uldall, Salgschef hos Viessmann.

Målet for VELTEK Varme er udover at øge antallet af medlemmer også fremadrettet at kunne gøre brug af VELTEKs etablerede anseelse hos myndigheder og politikere, således at sektionen bliver en relevant sparringspartner.

I varmesektionen indgår lige nu, foruden de virksomheder, som bestyrelsen repræsenterer, medlemmerne Flamco Denmark, Gastech-Energi, Nordisk Wavin, Wilo Denmark, Grundfos og Danfoss. Både Grundfos og Danfoss er også repræsenteret i VELTEKs hovedbestyrelse.

Rabat på medlemskab i 2018

Kontingentet for medlemskab af VELTEK Varme er 10.000 kr. pr. år.

Nye medlemmer får i 2018 dog ekstraordinært 50 % rabat på medlemskab af VELTEKs hovedforening, når formålet med medlemskabet er en samtidig indmelding i VELTEK Varme.

Læs mere om kontingentet her

VELTEK Varme afholder næste bestyrelsesmøde den 5. april 2018.