Velkommen til VELTEKs nye sektionschef

0

Det er med stor glæde, at vi den 1. juni 2024 kunne byde Kai Borggreen velkommen til VELTEK Sekretariatet, hvor han er tiltrådt stillingen som sektionschef for VELTEK Varme og VELTEK Vand.

Kai er bygningsingeniør, og kommer fra en stilling som Forretningsleder hos Teknologisk Institut, Energi og Klima. Han har en faglig baggrund fra VVS-branchen, og hans bygningstekniske erfaring har han opnået inden for entreprenør- og rådgivningsbranchen.

De seneste år har Kai fungeret som sekretariatsleder for en række forskellige faglige medlemsorganisationer inden for det installations- og byggetekniske område med tæt samarbejde til en række offentlige styrelser og organisationer. Kai har således branchekendskab, erfaring inden for interessevaretagelse og ikke mindst en faglig bredde til at kunne dække både VELTEK Vand og VELTEK Varme.

”Jeg ser frem til samarbejdet med VELTEKs medlemsvirksomheder samt sektionernes bestyrelser. Ikke mindst glæder jeg mig til at bidrage til sektionerne og udbygge aktiviteterne i både VELTEK Varme og VELTEK Vand”, fortæller Kai Borggreen.

Vi glæder os til et konstruktivt samarbejde, og vi er sikre på, at Kai med sin VVS- og ingeniørbaggrund vil skabe værdi for medlemmerne.