VELTEK Varme søger sektionschef

0

Er VVS-branchen din hjemmebane? Og vil du være med til at påvirke spillereglerne og rammebetingelserne for producenter og leverandører til varmebranchen? Så er denne stilling for dig!

 

Om stillingen:

For brancheforeningen, VELTEK, søger vi en fagligt stærk sektionschef, som får til opgave at stå i spidsen for VELTEK Varme, der er én af fire fagsektioner i VELTEK. VELTEK Varme repræsenterer producenter, leverandører og grossister af alle typer varmekilder, -styringer og -fordelingssystemer til bygninger.

Som ansvarlig for Varme-sektionen varetager du medlemmernes interesser over for de tekniske myndigheder og på standardiseringsområdet. Du skal f.eks. samarbejde med Energistyrelsen omkring energieffektivitet og de forskellige opvarmningsteknologier til bygninger, som allerede findes – og nye som måtte være på vej. Tilsvarende skal du samarbejde med Boligstyrelsen f.eks. i forhold Bygningsreglementet.

Derudover vil du repræsentere VELTEK Varmes medlemmer i Dansk Standard og EHPA (European Heat Pump Association).

Din hverdag vil være afvekslende bestående af langsigtede- og ad-hoc opgaver. Som sektionschef vil du løbende være i dialog med fagsektionens medlemmer og VELTEK Varmes bestyrelse supporteret af dine kollegaer i sekretariatet. Sammen med vores kommunikationskonsulent og sektionsbestyrelsen deltager du i profileringen af VELTEK Varme i fagpressen, på de sociale medier og til tider i den politiske verden.

Du vil få ansvar for udviklingen VELTEK Varmes branchestatistik i samarbejde med medlemmerne.

VELTEKs sekretariatet består af seks personer, hvor samarbejde og et smil på læben er vigtige elementer i hverdagen. Du vil referere til direktøren, men fagligt vil du også referere til sektionsbestyrelsen. I det daglige vil du indgå i tæt samarbejde med de øvrige sektionschefer, som også kan give dig værdifuld sparring omkring dine arbejdsopgaver.

Vores forventninger til dig er, at:

  • Du har en positiv tilgang til livet, og er en udpræget holdspiller, som bruger formuleringen “vi”, når du repræsenterer fagsektionen, VELTEK eller sekretariatet.
  • Du er en typisk ”selvstarter” og ”afslutter”, der arbejder for at gøre en forskel.
  • Du behersker dansk (flydende) og engelsk – både på skrift og i tale.
  • Du er måske uddannet VVS-installatør eller ingeniør – fx bygnings- eller maskiningeniør med erfaring indenfor bygningsopvarmning og tilhørende teknologier.
  • Du har erfaring fra installationsbranchen som rådgivende ingeniør, produktingeniør hos en leverandør eller måske fra en relevant myndighed.
  • Du har gode IT-kompetencer – inkl. Office 365
  • Du er mobil og kan mødes med VELTEKs medlemmer og samarbejdspartnere overalt i landet.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til standarder og regulativer inden for byggeområdet og/eller komponenter til bygningsopvarmning. Det samme gælder, hvis du har kendskab til arbejdsgangene hos producenter og grossister eller hos myndighederne på området.

Som led i arbejdet vil du deltage i møder med andre organisationer, virksomheder og myndigheder. Du skal derfor trives i en stilling med et bredt kontaktnetværk på tværs af hele VVS-branchen inkl. myndigheder.

Vi lægger vægt på, at du god til at lytte og arbejde med mennesker. Du hviler i dig selv, besidder en naturlig pondus og en faglig ballast, der skaber respekt om dit arbejde. Dine menneskelige egenskaber, samarbejdsevner og dine evner til at argumentere for din sag vil være afgørende for din succes i stillingen.

Om VELTEK:

VELTEK er Danmarks største tekniske brancheforening for producenter, leverandører og grossister af komponenter til el-, vand-, varme- ventilationsbranchen – kort sagt, tekniske installationer fra væg til væg, samt en del af infrastrukturen. Vores medlemmer omsætter samlet for +30 mia. kr. i Danmark.

VELTEK består, udover hovedforeningen, af 4 fagsektioner med hver deres bestyrelse, VELTEK Vand, VELTEK Varme, VELTEK Ventilation og VELTEK El. Vi varetager medlemmernes interesser overfor myndighederne og den politiske omverden for at sikre gode tekniske rammebetingelser for vores medlemmer, så de kan drive virksomhed i Danmark. Vi arbejder for at understøtte en seriøs branche, der har fokus på produktsikkerhed, energieffektivitet og den grønne omstilling. Vi udarbejder branchestatistikker og arrangerer fagmesserne El & Teknik og VVS-Messen.

VELTEK er dansk repræsentant i ETIM International, MSSI-Electrical, Eurovent, CEIR, samt medlem af EHPA (European Heat Pump Association). VELTEK har til huse i egne lokaler i Herlev.

Hvis du er interesseret, så kontakt adm. direktør Per Rømer Kofod – mobil 21 40 27 33