Medlemsrelevante elevuddannelser inden for salg af vvs- og el-produkter

0

Mommark Handelskostskole tilbyder handelsuddannelser med speciale i salg inden for blandt andet vvs- og el-produkter med stort fokus på digitalisering og de nyeste trends inden for disse brancher. Læs mere om uddannelserne her.

Mommark Handelskostskole er en landsdækkende hovedforløbsskole. Det vil sige, at virksomheder fra hele Danmark sender deres handels-, kontor og detailelever på skoleophold i Mommark, som led i deres elevuddannelse. Her er de cirka ti procent af deres samlede elevtid.

Mommark har hovedforløb inden for netop vvs og el, og er derfor en relevant samarbejdspartner for flere af VELTEKs medlemmer. Mommark har tætte samarbejder med flere virksomheder og opsøger selv deres samarbejdspartnere for løbende feedback til eventuelle forbedringer eller ønsker til produktområder, som eleverne bør sættes ind i under uddannelsesforløbene.

Se vedhæftede flyer om handelsuddannelsen med speciale i salg af el-produkter her

Såfremt Mommark vurderes at være en relevant uddannelsesinstitution for jer, opfordres der til at tage kontakt til skolen for at blive klogere på, hvordan elevuddannelsen hos Mommark kan styrke elevernes kompetencer til gavn for jeres virksomhed.

Læs mere om Mommark på deres hjemmeside