Om ETIM & ETIM Danmark

Om ETIM

ETIM er en global standard for klassificering af produktdata, der giver fordele for alle led i værdikæden – fra producent, til leverandør og videre til slutkunden. Data flyder digitalt, hvilket medfører omkostningseffektivitet og høj datakvalitet. Time-to-market forkortes, og slutkunderne vil altid have et struktureret og opdateret overblik over de produkter, som kan løse en given opgave. ETIM blev grundlagt i 1991 af hollandske elinstallatører, og standarden har siden bredt sig til 18 lande i Europa og Nordamerika inden for både el, VVS og ventilation samt byggematerialer m.m.

ETIM Danmark

I Danmark er ETIM samlet under ETIM Danmark og er forankret i VELTEK. ETIM Danmark har ansvaret for oversættelse af ETIM til det danske sprog og koordinere behovet for tilretninger af ETIM-modellen. Hvert land, som er med i ordningen, har en national ETIM organisation.

Kom godt i gang med brug af ETIM-standarden ved at kontakte VELTEK. Via VELTEK kan du få indflydelse på udviklingen af ETIM og den danske oversættelse, adgang til BME-Cat verifikationsværktøjer, support fra andre medlemsvirksomheder og information om nyt inden for ETIM.

Læs mere om dine muligheder her