Skarpt digitalt fokus på VELTEKs årsdag

0

VELTEK griber fat om digitaliseringen i den tekniske branche og ser den fra forskellige vinkler. Oplæg fra IBM, HD Lab, Dansk Industri og Lemvigh-Müller og paneldebat styret af TV 2 Nyhedernes Cecilie Beck sætter rammen for et udbytterigt og fagligt relevant arrangement.

Den 21. juni skyder VELTEK sin årsdag afsted på Hotel Admiral sammen med medlemmer og inviterede samarbejdspartnere. Der er i år lagt op til en særlig eftermiddag med rig mulighed for vidensdeling, netværk og sparring i branchen på tværs af tekniske fagområder.

De inviterede kan se frem til et program med fire forskellige indlæg – alle centreret om temaet: ”Digitalisering af den tekniske branche set fra forskellige vinkler” med formålet om at give de tilhørende et indblik i den digitale udvikling og transformation, som branchen kigger ind i.

Hele programmet bliver styret med kyndig hånd af TV 2 Nyhedernes Cecilie Beck, som også skal holde snor i deltagerne under den afsluttende paneldebat.

Digital intelligens og transformation af branchen

Er AI/Kunstig Intelligens og MachineLearning hype eller en realitet? Dette spørgsmål forsøger Peter Sommer, Digital Strategy og iX fra IBM, at besvare i sit oplæg, hvor han også har fokus på, hvordan branchen konkret arbejder i dag med implementeringen af AI i alt lige fra kundeservice, back-office processer til algoritmer.

Herefter tager Niels W. Falk, CEO og partner i HD Lab, over og giver et oplæg om digital transformation af byggebranchen.  Niels kigger blandt andet nærmere på de teknologier, der er på vej ind i byggebranchen, og de muligheder er der med introduktionen af avancerede digitale modeller, robotter og exoskeletter, 3D-print, reality capture, VR/AR og generativt design.

Amazon og grossistens rolle i en digital verden

Efter en tår kaffe og netværk tager Tevin Lac, Chefkonsulent hos Dansk Industri, fat og giver de fremmødte et indblik i indblik i Amazons forretning, og hvad der ligger til grund for deres store succes.

Herefter følger Kim Øxenholt, Marketing- og e-businessdirektør for Lemvigh-Müller, op, og giver indblik i grossistens rolle i en digital verden, hvor det i fremtiden ikke kun er varer, der skal flyttes og udveksles – men også viden og indsigt.

Se hele programmet her

Tilmeldingsblanket kan hentes her

VELTEKs årsdag er forbeholdt medlemmer af VELTEK og inviterede samarbejdspartnere