VVS’23

Gå ikke glip af branchens største fagmesse!

I samarbejde med Odense Congress Center samler vi endnu engang hele branchen under samme tag, når VVS’23 løber af stablen den 24.-26. maj 2023.

Salget af stande blæser allerede derudaf, og vi begynder så småt at varme op og gøre klar til et brag af en messe til foråret. Læs mere i VELTEKs artikel i Installatør her.

Vi ser frem til tre velbesøgte dage med masser af nyheder, aktiviteter og spændende udstillere! VVS-messen frembringer en helt særlig summen i hallerne i Odense – her kan du opleve eller genopleve en lille bid af VVS’21.

Læs mere om VVS-messen og book din stand her

Mød et par af udstillerne til VVS’23

Tapwell: Nye kunder, samarbejdspartnere, kendskab til deres produktlinje og en god introduktion til den danske VVS-branche står alt sammen på ønskelisten for én af VVS-messens helt nye udstillere: Tapwell. De er etableret i Sverige, men er først lige indtrådt på det danske marked, og derfor var det et oplagt valg for dem at blive udstiller på VVS’23, når hele branchen mødes under ét tag midt i landet.

 

Minuba: Minuba har deltaget på VVS-messen med stor glæde siden 2015. Det er et relevant forum for dem at være, da det er her, at branchen mødes hvert andet år. “Der er fart på, der er gensynsglæde, der er highfives. Jamen der er bare en god stemning – det mærker man fra det øjeblik, man træder ind”, fortæller Casper Hassø Nielsen.

 

BWT: De har været på VVS-messen mange gange før, og til maj står de der igen – endda med en masse nyheder, som ikke har ramt markedet endnu. BWT udstiller troligt hver gang på fagmessen, der samler hele VVS-branchen i hallerne på Odense Congress Center, og du kan være én af de første til at se – og røre – deres helt nye anlæg.

 

Book din stand her