Dansk Standard afholder webinar om Brexit

0

Webinaret giver de deltagende indblik i det arbejde, der sideløbende foregår med forhandlingerne mellem UK og EU for at finde veje for samhandel efter d. 1. januar 2021, og hvordan standardisering og CE-mærkning vil foregå fremadrettet.

BREXIT og vilkårene for danske virksomheders samhandel med Storbritannien er noget der optager mange virksomheder i denne tid. Derfor inviterer Dansk Standard til webinar d. 4. december, kl. 10:00-11:30.

På webinaret fortæller Richard Collin, Head of European and National Policy, fra den britiske standardiseringsorganisation, BSI, om situationen på det britiske marked efter 2020 med fokus på standarder og det nye UKCA-mærke.

Desuden kommer Richard Collin ind på BSI’s forventede rolle i de europæiske standardiseringsorganisationer, CEN-CENELEC og ETSI, samt hvordan danske virksomheder kan holde sig ajour med udviklingen af britisk lovgivning og kravene til standarder og certificering fremover.

Maria Skou fra Dansk Standard kommer ind på de hidtidige beslutninger i de europæiske standardiseringsorganisationer om Storbritanniens (UK) deltagelse i det tekniske arbejde, og hvordan processen vil forløbe de næste par år.

Da den endelige aftale mellem EU og UK ikke er på plads endnu, vil webinaret fokusere på at informere om det nuværende ’state-of-play’, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne om konsekvenserne af forskellige løsninger.

Webinaret vil foregå på engelsk.

Tilmeld dig her