Deltag i branchestatistikken for VELTEK Ventilation og få markedsdata for ventilationsmarkedet i Danmark

0

Som medlem af VELTEK Ventilation har du automatisk mulighed for at være en del af vores branchestatistik for Danmark.

Branchestatistikken udarbejdes af revisionsselskabet Beierholm, og jeres data skal kvartalsvis sendes direkte til dem. Herefter returnerer de statistikken, når alle deltagende virksomheder har svaret.

Manglende indsendelse af data medfører, at man bliver taget ud af statistikken igen.

Mere information omkring vilkårene for deltagelse i branchestatistikken ligger på medlemssektionen på VELTEKs hjemmeside.

VELTEK har i øvrigt også et statistikprogram, som er placeret i sektionen for Markedsanalyse. VELTEKs statistikprogram er modsat statistikken fra Beierholm et online værktøj, hvor hvert medlem har sit eget unikke login. Inde i programmet er det muligt at få præsenteret data via grafer og diagrammer, som er tilpasset den enkelte bruger.

Det gør, at oplysningerne fra programmet både kan anvendes direkte i praksis i den enkelte virksomhed, eller downloades og efterbehandles efter eget behov. Alle data kan både downloades til Excel, konverteres til billeder, gemmes som PDF og meget mere.

En lang række af VELTEKs medlemsvirksomheder benytter allerede i dag VELTEKs statistikprogram, og på et tidspunkt vil det være naturligt at demonstrere mulighederne for medlemmerne af VELTEK Ventilation

Kontakt sekretariatet såfremt du ønsker at høre mere om mulighederne for at deltage i statistikken.