Direktørskifte i Exhausto

0

Administrerende direktør Steen Høier, Exhausto, overdrager med udgangen af februar posten til nuværende økonomidirektør Mads Rosenmeier.

Steen Høier har siden 2005 været en del af Exhaustos direktion, og han har ledet virksomheden igennem skiftende ejerskaber til den nuværende position, som en del af den verdensomspændende franske Aldes-koncern.

– Det har været en spændende rejse – ikke mindst de sidste fire år, hvor jeg fik det privilegium som CEO at stå i spidsen for den udfordring og opgave, det har været at få Exhausto integreret i det nye ejerskab hos Aldes.

Mads Rosenmeier, der overtager posten fra Steen Høier, har i tre år været en del af Exhaustos direktion. Han ser frem til at stå i spidsen for en række initiativer, der tager afsæt i en strategi for hele koncernen, og som har særligt fokus på kundetilfredshed, innovation og vækst.

Exhausto har i årrække haft et tæt samarbejde med VELTEK. Exhausto sidder blandt andet i VELTEK Ventilations bestyrelse, ligesom Exhausto repræsenterede ventilationsmedlemmerne i den kontingentgruppe, der udarbejde udkastet den nye kontingentstruktur, der blev vedtaget på VELTEKs generalforsamling i 2019.

Læs mere om Exhausto her