ETIM International frigiver ETIM 8.0!

0

VELTEK kan med stor fornøjelse meddele, at den nye internationale ETIM-udgivelse, ETIM 8.0, nu er offentliggjort og gjort tilgængelig. Den nye version er et resultat af 8780 ændringsanmodninger og 690 nye klasser.

Den nye ETIM 8.0-udgivelse er resultatet af i alt 8780 ændringsanmodninger. Mange af disse er kun små ændringer, men der er også mange klasser, der er blevet helt omstruktureret.

Der er også tilføjet 690 nye klasser, hvoraf de fleste stammer fra integrationen af proficl@ss-standarden i ETIM.

Nedenfor fremgår en oversigt over antal klasser pr. sektor mm. i ETIM 8.0

Endeligt introducerer ETIM International med ETIM 8.0 nye nationale features, der skal anvendes til nationale standarder og godkendelser. Disse er identificeret med specielle koder som fx EFDK0001 (EFDK0001 refererer f.eks. til den danske GDV-godkendelse). Bemærk, at for at understøtte disse koder, har ETIM for nylig opgraderet IXF-formatet til version 3.0.

Læs mere om de nye lokale standardkoder og IXF 3.0 her

Hele ETIM 8.0 er blevet offentliggjort i ETIM IXF-formatet. Der tilbydes også en version i XLS og CSV. Alle formater er tilgængelige på ETIM-engelsk på ETIM Internationals hjemmeside, hvor der også findes beskrivelser af filformaterne.

Tilgå ETIM Internationals hjemmeside og download-sektion her

ETIM International har også udgivet særlige mapping-filer, der gør det væsentligt lettere at konvertere fra ETIM 7.0 til ETIM 8.0. Medlemmer af VELTEK kan kontakte sekretariatet for at få en kopi af disse filer til eget brug.

VELTEK er desuden i gang med at færdiggøre den danske oversættelse for ETIM 8.0. Arbejdet har været i gang et stykke tid, og VELTEK forventer at det kan blive afsluttet tidligt i det nye år. Det danske sproglag er som altid tilgængeligt for medlemmer af VELTEK – så kontakt blot sekretariatet for at få adgang.

Ved spørgsmål i øvrigt kan VELTEK også kontaktes.