ETIM Nordamerika relanceringer forening

0

Onsdag den 19. februar dag blev relanceringen af ETIM Nordamerika annonceret. ETIM International og ETIM Danmark byder initiativet til at genstarte den ETIM-organisation, der er ansvarlig for at opretholde og fremme indførelsen af ETIM-standarder i USA, Canada og Mexico for yderst velkommen.

ETIM Nordamerika blev første gang introduceret i 2015, men anvendelsen af ETIM-standarder i Nordamerika har udviklet sig trægt gennem årene. Den nye ETIM Nordamerika sigter mod en aktiv forening bestående af forskellige producenter, distributører og forskellige teknologiudbydere. Medlemskab er åbent for alle virksomheder og foreninger i ETIMs fokuserede brancher.

– Vi vil stræbe efter aktiv promovering og overholdelse af ETIM-modellen og standarderne på et tidspunkt, hvor vi ser vigtigheden af dem på det globale marked, siger Matt Christensen, den nye præsident for ETIM Nordamerika, og fortsætter:

– Vi har en del af indhente, men dette initiativ er absolut relevant og gavnligt for USA, Canada og Mexico. I Nordamerika har det oprindelige fokus været den elektriske industri, og vi arbejder på at færdiggøre disse standarder og derefter flytte ind i komplementære industrier.

For at lære mere om det fornyede ETIM Nordamerika, kan du besøge www.etim-na.org eller kontakte Mary Shaw, administrerende direktør på +1 (385) 240-0444 eller mary@etim-na.org.