Forstå ETIM på tre minutter

0

Marc Habets, Technical Director hos ETIM International, har uploadet en kort video om ETIM på YouTube. 

Videoen giver et nemt og hurtigt overblik over de mange fordele, som brugen af ETIM-standarden medfører for producenter, leverandører, grossister, installatører og slutbrugere.

Om ETIM
ETIM er den førende industristandard til formidling af produkternes stamdata i Europa og bliver den dominerende internationale standard for stamdata i både el- og vvs-branchen. Hidtil har samhandel mellem leverandører og grossister foregået efter forskellige modeller, hvilket har været dyrt og ressourcetungt.  Med ETIM er det producenten, som genererer produktets stamdata, som efterfølgende distribueres gennem værdikæden helt ud til slutbrugeren.

ETIM sikrer, at alle led i værdikæden hurtigt kan dele de samme stamdata, hvilket giver en effektiv og ensartet kommunikationsplatform på tværs af landegrænser og sprogbarrierer.  Når alle anvender de samme stamdata, vil alle led i kæden opnå betydelige besparelser, ligesom kilderne til datafejl i høj grad elimineres. For slutbrugeren betyder anvendelsen af ETIM en høj grad af gennemsigtighed på markedet.

VELTEK administrerer ETIM i Danmark, og VELTEK giver både rådgivning, vejledning og gennemfører workshops om ETIM. Et medlemskab af VELTEK giver automatisk adgang til ETIM Danmark.

Læs mere om fordelene ved ETIM lige her

Husk også at undersøge ETIM’s nye community-portal , som giver brugerne mulighed for at indgå i adskillelige forums, søge efter FAQ’s, læse guides og modtage support.