Høj sol over VELTEKs generalforsamlinger og årsdag

0

Torsdag den 31. maj 2018 var producenter, leverandører og grossister fra den tekniske branche samlet på Hotel Vejlefjord, som i år dannede rammen om VELTEKs årlige generalforsamlinger og årsdag.

Der var højt humør, masser af sol og stort engagement på Hotel Vejlefjord, hvor VELTEK i år afholdte de årlige generalforsamlinger og årsdag. Der blev også da brug for energien fra de mange fremmødte medlemmer, da programmet i år var særligt tæt pakket allerede fra morgenstunden.

Efter VELTEKs seneste udvidelse med VELTEK Varme og med et bestyrelsesmøde i hovedforeningen og et medlemsmøde i AVA-sektionen, var der i år hele seks ordinære generalforsamlinger og to møder på programmet inden resten af VELTEKs årsdag skulle afholdes.

Strømlinede generalforsamlinger og farvel fra VELTEKs formand

Alle generalforsamlinger forløb helt som planlagt, og der var på tværs af sektionerne genvalg til de opstillede bestyrelsesmedlemmer. I AVA-sektionen var der genvalg til Peder Nygaard, Vola A/S, og Thomas Leth, Hansgrohe A/S. I Den Eltekniske Sektion var der genvalg til Morten Trolle, Lemvigh-Müller A/S.  I VELTEK Digital var der genvalg til Mogens Brusgaard, Wexøe A/S, mens Per Clemmensen, Grohe A/S, indtræder i bestyrelsen sammen med June Rosendahl, Schneider Electric A/S. Per Clemmensen indtræder også i Markedsanalyse sammen med Klaus Lund, ABB A/S. Bestyrelsesmedlemmer i VELTEK Varme var ikke på valg, da sektionen blev stiftet i indeværende år.

Til VELTEKs ordinære hovedgeneralforsamling var der genvalg til Allan Andreasen, ABB A/S, og Jens Andersen, Solar A/S. Generalforsamlingen i år var samtidig sidste generalforsamling for VELTEKs formand Claus Witt, adm. direktør i Grundfos DK, der fra september stopper i Grundfos efter 37 år.

– Efter 37 år i Grundfos og efter at have været formand for VELTEK i flere omgange, føler jeg, at det er det rigtige tidspunkt for mig at træde tilbage og lade friske og nye kræfter overtage. VELTEK står i dag stærkere end nogensinde før og har opnået en unik position som brancheforening i Danmark. Jeg vil gerne takke medlemmerne, bestyrelsen og VELTEK-sekretariatet for et rigtig godt og konstruktivt samarbejde. Jeg glæder mig til at følge VELTEKs udvikling fremover fra sidelinjen.

Claus Witt havde i år sin sidste generalforsamling i VELTEK og benyttede lejligheden til at sige tak for denne gang.

Claus Witt fortsætter i VELTEKs bestyrelse indtil sin fratrædelse i Grundfos.

Muligheder i installationsbranchen og megatrends

Efter generalforsamlingerne var vel overstået, startede programmet for VELTEKs årsdag. Medlemmerne kunne først opleve det spændende indlæg om de nye muligheder i installationsbranchen v. Rasmus Bie-Olsen, Managing Partner i DareDisrupt, der kunne fortælle om de enorme forandringer, som installationsbranchen står overfor frem mod 2025. Kunstig intelligens, sensorer og robotter er blot nogle af de områder, som fremtidens installatører skal kunne navigere i og forstå i fremtiden.

Efter Rasmus’ indlæg kunne Marianne Levinsen, Forskningschef for Center for Fremtidsforskning, berette om fremtidens megatrends, og hvordan udviklingen på det danske arbejdsmarked med de kommende generationer af digitalt indfødte medarbejdere vil udvikle og udfordre fremtidens virksomheder.

Marianne Levinsen fortalte på årsdagens andet indlæg om fremtidens megatrends.

Middag og tankevækkende underholdning

VELTEKs årsdag blev som altid rundet af med en hyggelig middag med tilhørende underholdning. I år havde VELTEKs medlemmer fornøjelsen af at opleve psykologisk entertainer, Mikkel Karlsen, der med sin karisma og mind tricks tog fusen på hele salen efterfulgt af stor latter og applaus.

Der blev i salen grublet over de tricks, som Mikkel Carlsen kunne slippe afsted med.

Fra VELTEKs sekretariat lyder et kæmpe tak for en fantastisk dag og på gensyn til næste år.