Invitation til VELTEK Ventilations ordinære generalforsamling og medlemsmøde

0

VELTEK Ventilation inviterer til ordinær generalforsamling og medlemsmøde torsdag den 26. marts 2020 på Gl. Vindinge Konferencecenter, Gamle Vindingevej 17A, 5800 Nyborg.

Vi håber, at alle vores medlemsvirksomheder har mulighed for at deltage til en spændende dag med generalforsamling, fagligt indlæg om REBUS-projektet, udflugt til Storebælt samt mulighed for netværk med kolleger fra branchen. Dagens program afsluttes på traditionel vis med en hyggelig middag.

I er meget velkommen til at deltage med flere personer fra samme virksomhed. Såfremt flere personer fra samme virksomhed deltager i middagen om aftenen, vil der for denne del blive opkrævet et symbolsk beløb på kr. 300,00 pr. ekstra person.

Det vil være muligt at reservere overnatning via tilmeldingsblanketten – som du finder her

Tilmelding til overnatning er bindende og for egen regning – et værelse koster inkl. morgenmad 900,00 kr. VELTEK fremsender en faktura efterfølgende. Der er 34 værelser på konferencecentret, så bestil i god tid for at sikre dig et værelse.

Konferencecentret gør opmærksom på, at såfremt der er behov for ekstra rengøring på værelset fx grundet rygning på værelset, vil der blive opkrævet et ekstra gebyr på kr. 1.000.

Udfyld venligst vores online tilmeldingsblanket senest den 15. februar.

Se dagens program her

På gensyn!