Regeringen lancerer udspil til national strategi for bæredygtigt byggeri

0

Der skal bygges mere bæredygtigt i fremtiden og for at fremme en grønnere udvikling, lancerer regeringen nu sit udspil til en strategi for bæredygtigt byggeri.

Boligministeren lancerede den 9. december regeringens udspil til en strategi for bæredygtigt byggeri, der sætter de langsigtede rammer for en grøn omstilling i bygge- og anlægssektoren. Strategien skal bidrage til at sikre et mere bæredygtigt og kvalitetsbevidst byggeri. Ved at tænke byggeriet og byggeprocesserne ind i en helhedsorienteret ramme banes vejen for bedre byggeri.

– Regeringen har store ambitioner for den bæredygtige omstilling af dansk byggeri. Derfor er vi nu klar med et udspil, der skal bringe byggeriet ind i en ny grøn æra, hvor klimavenlige løsninger går hånd i hånd med sunde, gode og billige byggerier, siger boligminister Kaare Dybvad Bek og uddyber:

– For regeringen handler bæredygtigt byggeri om at tænke i helheder, hvor ny regulering kommer til at understøtte innovative løsninger i sektoren, godt håndværk, smidige processer og mindre ressourceforbrug i byggeriet.

Læs hele pressemeddelelsen her