Smart Classifier hjælper HVAC- og VVS-leverandører med ETIM

0

ETIM International har arbejdet tæt sammen med FEST (European Federation of the Sanitary and Heating Wholesale Trade), om at skabe et værktøj kaldet Smart ETIM Classifier for at gøre det lettere at integrere ETIM-standarden for producenter og leverandører inden for HVAC- og VVS-branchen.

Smart ETIM Classifier er et machine learning-værktøj, der hjælper med at konvertere eksisterende produktdata til ETIM-data.

Den forudsiger den rigtige ETIM-klasse ved at bruge produktbeskrivelsen som input og kan også konvertere producentens egne tekniske specifikationer til ETIM-funktioner og værdier.

Værktøjet fungerer kun på engelsk, men lokale sprog kan tilføjes efter anmodning.

Afprøv værktøjet gratis

ETIM International er nu i det stadie, hvor de ønsker at teste værktøjet gennem input af flere katalogdata for at forbedre værktøjets nøjagtighed og effektivitet. ETIM International tilbyder derfor lige nu alle leverandører mulighed for at køre deres produktdata gennem værktøjet gratis. Alle data skal som nævnt være på engelsk.

Klik her for at se en demonstration af værktøjet

Du finder værktøjet, hvor du (uden login) kan prøve at finde den rette ETIM-klasse for et produkt ved at søge i produktbeskrivelsen.

Afprøv gratis version her

Fuld brug af værktøjet kræver login – få adgang gennem VELTEK

Kontakt VELTEK, hvis du ønsker at afprøve det fulde værktøj.