To årtier i ventilationsbranchen går på hæld

0

VELTEK Ventilation afholdt den 8. juni 2018 afskedsreception for Christen Galsgaard, der takker af som sektionschef i VELTEK Ventilation og efter 22,5 år i ventilationsbranchen.

En lang karriere i ventilationsbranchen er ved at nå en afslutning. Christen Galsgaard, tidligere direktør for Dansk Ventilation og sektionschef for VELTEK Ventilation, har besluttet, at han efter at have rundet de 70 år, og med 22,5 års indsats i ventilationsbranchen i bagagen, går på pension pr. 30. juni 2018.

VELTEK Ventilation afholdt derfor den 8. juni en afskedsreception for Christen på Hotel Huset i Middelfart for at markere afslutningen på Christens lange og flotte indsats i branchen og for at ønske ham al mulig held og lykke med det kommende otium.

Receptionen bød både på flotte taler, mad og drikke samt socialt samvær med venner, familie og nuværende og tidligere bekendtskaber i branchen. Mange medlemmer var mødt op, og der var også internationale repræsentanter fra Eurovent, paraplyorganisation for den europæiske HVAC-branche, som havde taget turen hele vejen fra Bruxelles.

Der blev serveret en let anretning og drikkelse til receptionen, hvor mange medlemmer og bekendtskaber i branchen var mødt op.

Afsked fra formanden i VELTEK Ventilation og Eurovent

Puk Spencer, formand for VELTEK Ventilation og salgsdirektør i Lindab, benyttede lejligheden til at give Christen et par ord med på vejen.

– Kære Christen. Nu er tiden kommet for dig, hvor du skal trække stikket og gå på pension. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i flere omgange har forsøgt at få dig til at blive lidt længere. Allerede i stiftelsesdokumentet for foreningen i 2004 var der tilføjet en tekst om, at Christen Galsgaard skulle tilknyttes som observatør og konsulent for Danvak. Så du har været med helt fra starten. Du har hele vejen igennem alle årene vist en omstillingsparathed og en entusiasme, som man godt kunne savne hos mange mennesker, der er langt yngre end dig. Vi alle fra bestyrelsen vil takke dig for den store indsats, du har ydet gennem årene.

Puk Spencer takkede Christen for hans store indsats i Dansk Ventilation og VELTEK.

Alex Rasmussen, First Vice-President i Eurovent, takkede Christen for et godt samarbejde i Eurovent, og berettede over for de fremmødte, hvordan Christen og Dansk Ventilation har været med til at sætte den danske ventilationsbranche på dagsordenen i Europa med et markant aftryk på lovgivningen som følge heraf.

Også VELTEKs administrerende direktør, Per Rømer Kofod, takkede Christen for det gode samarbejde i styrelserne og ministerierne, som i sidste ende førte til fusionen mellem Dansk Ventilation og VELTEK i 2017.

Før fusionen med VELTEK nåede Christen af være direktør for Dansk Ventilation i næsten 10 år. Driften af VELTEK Ventilation varetages i dag af Lennart Østergaard, der afløser Christen.

I juni måneds udgave af HVAC-Magasinet indgår en beretning om Christen Galsgaards lange karriere i ventilationsbranchen.