VELTEKs sekretariat byder velkommen til Lennart Østergaard

0

Lennart Østergaard starter i VELTEK-sekretariatet pr. 1. maj 2018 og vil frem mod sommerferien overtage hvervet som sektionschef for VELTEK Ventilation og VELTEK Digital. 

Efter lang tids søgen med lys og lygte er det nu lykkes for VELTEK at finde frem til den person, som skal overtage rollen som sektionschef for VELTEK Ventilation og VELTEK Digital. Derfor er det med glæde, at det nu kan offentliggøres, at Lennart Østergaard, 44 år, starter som sektionschef for VELTEK Ventilation og VELTEK Digital pr. 1. maj 2018.

Lennart vil til dagligt sidde i VELTEKs sekretariat i Herlev og vil indtil sommerferien køre parløb med Christen Galsgaard med henblik på overdragelse af opgaver og relationer.

Lennart er uddannet civilingeniør, ph.d. fra bygningsretningen på DTU, og har siden 2015 været ansat hos IT-virksomheden Colombus A/S som Senior Project Manager.

Lennart har en fortid hos WindowMaster A/S, hvor han har været Head of Standards & Regulations. Før dette var Lennart Business Development Manager for Ventilation & Indoor Climate hos VKR Holding A/S samt underviser på DTU.

Der vil i forbindelse med Christen Galsgaards fratrædelse blive afholdt en afskedsreception. Mere info vil følge.