VELTEKS nye kommunikationskonsulent

0

Efter lang tids stilhed på kommunikationsposten hos VELTEK, er der nu kommet nyt ansigt til i sekretariatet.

Jeg har allerede haft fornøjelse af at hilse på flere af jer, men nu bliver der sat officielt (og digitalt) ansigt på VELTEKs nye kommunikationskonsulent. Mit navn er Malene Staugaard Sturm, og I kommer til at høre meget mere fra mig i den kommende tid, hvor det meste af VELTEKs kommunikation vil komme fra mit tastatur.

Jeg kommer med en titel som Cand.comm. i kommunikation og psykologi fra Roskilde Universitet. Min erhvervsmæssige fortid ligger inden for relationsstrategier, kommunikation og branding. Senest kommer jeg fra min egen virksomhed, Axello ApS, hvor jeg har arbejdet som konsulent i SMV-segmentet, og som medejer af virksomheden.

Herlev er der, hvor I kan finde mig til daglig sammen med resten af banden i sekretariatet – hvor I naturligvis er meget velkomne til at kigge forbi og sige hej. Ellers vil jeg komme og hilse på jer ved udvalgte arrangementer, og for at skabe synlighed og opmærksomhed omkring VELTEKs fokusområder og visioner.

Jeg glæder mig meget til at levere spændende nyheder, artikler, videoer mm. til jer, og til at arbejde målrettet med at styrke relationer og samarbejder i VELTEKs store netværk.

Vi ses! 😊